Larry Loveage HollywoodbanA High Voltage Software alkotása, a Magna Cum Laude nagy bukta lett, és a folytatás, amin ügyködtek, szintén nem lehetett valami bizalomgerjesztő, mert azt még időben leállították. De Larry nélkül nem élet az élet, a kiadónak keresnie kellett egy új csapatot, ami a Box Office Bust-hoz a Team17 lett, akik a Worms játékokkal vívtak ki elismerést maguknak, igaz, nekik is volt néhány ballépésük. De reméljük, ezúttal a helyes úton maradnak és egy méltó folytatással örvendeztetik meg a kalandjátékok rajongóit.

A sorozat megalkotója, Al Lowe nem vesz részt a fejlesztésben, de ez talán nem is baj, van miből merítenie a derék briteknek. Larry Lovage-t külső nézetből irányítjuk majd, és Tinseltown városában kell majd a gyönyörű lányokra vadászni, mialatt a nagybátyja, Larry Laffer (rajta kívül más klasszikus karakter nem tér vissza)  filmjének forgatásán dolgozunk, mindenféle feladatot elvállalva. De a projektet veszély is fenyegeti egy rivális stúdió képében az utca túloldaláról, mert van egy beépített emberük és azt tervezik, hogy a piszkos titkokat nyilvánosságra hozzák. Ezzel be is fuccsolna a film, ezért minket bíznak meg azzal, hogy derítsük ki, melyik alkalmazott gyűjtögeti a kompromittáló információkat. Persze az sem lesz baj, ha közben egy olyan feltörekvő sztárocskával is összefutunk, aki hisz még a "happy endben".

Larry Loveage HollywoodbanA minijátékokra ezúttal nem kerül akkor hangsúly, mint a MCL-ben, de azért itt sem maradnak el, viszont legalább most jobban is illenek majd a játékba. Ilyen lesz például az, mikor a film sztárjának vetkőznek szép színésznőcskék, és nekünk odalopakodva fotókat kell róluk készítenünk. De lesz olyan is, hogy valaki valódi machetét csempész a kellékek közé egy horrorfilm forgatásán, ezért mindegyiket le kell tesztelni egy kaszkadőrön - ha meghal, akkor megvan a valódi kés. Az is előfordul majd, hogy egy jó útra térő ex-pornószínésznő megkér, hogy szedjük már össze a stúdió partiján szétszórt ruháit. Csábító képességeinket is bevethetjük, hogy  megtudjuk, ki mit szeretne a stúdió környékén. A legjobbat pedig a végére hagytam, ugyanis lesz alkalmunk filmeket is rendezni, erről azonban egyelőre nem tudunk többet.

A Team17 már az elejétől fogva nagyszerűen teljesített, az íróktól érkező ötleteket jól meg tudták valósítani, és egy olyan párbeszédrendszert is kialakítottak, amihez játékmenet is kapcsolódik. A csapat kiválóan ért a komédiához és az animációs stílusuk is beleillett a producereknek a játékról alkotott elképzelésébe. Larryt ebből kifolyólag és a hagyományoknak megfelelően kézzel animálták, ahogy a lányok mellének ringását is, mert ez sem maradhat ki egy LSL játékból. Meztelenség viszont nem lesz, mert szerintük mára ez elvesztette a varázsát. Ettől függetlenül a játék "M" besorolást kap, köszönhetően gondolom olyan tartalmaknak, mint amilyen a "Dirty Sanchez" (ezt itt inkább nem fejteném ki, micsoda, keressen rá az, aki kíváncsi - az egyik producer említette meg egy interjúban, valószínűleg bekerült a játékba).

Larry Loveage HollywoodbanAllen Covert (a Nagyi szeme fénye /Grandma's Boy/ és a Lúzer SC /Benchwarmers/ írója) felelős a forgatókönyvért, a játék készítői pedig megemlítettek néhány filmcímet, ami inspirációként hatott rájuk, ezek az Amerikai Pite, a Superbad és a Party zóna (Animal House). A fő cél a minél szélesebb tömegek elérése, de a régi rajongók se aggódjanak, róluk sem feledkeztek meg, a játékelemek a nagy elődök szellemében készülnek. A játékosokat nem korlátozzák majd a mozgásban, szabad játszótér lesz a város, lehet járműveket vezetni, tárgyakat gyűjtögetni és még rengeteg mindent csinálni.

Mindezt nemsokára már mozgásban is láthatjuk, február 15-én érkezik az első videó, míg a játék valamikor idén jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, PS3-ra és mobiltelefonokra. Larry hangját Josh Keaton adja, de rajta kívül még sok ismert sztár vesz részt a játékban, többek között Jay Mohr, Dave Attell, Shannon Elizabeth, Carmen Electra, Artie Lange, Patrick Warburton, Jeffrey Tambor, Nikki Cox, Peter Graves és Jane Lynch is szerepel a listán. Azt hiszem, lehet bízni abban, hogy megint egy jó Leisure Suit Larry játékot kapunk a Box Office Bust képében.