Renata egy vegytech bárónő, aki beleszületett az iparba, családtagjai ugyancsak ezzel a területtel foglalkoztak. Előrelátásának és üzleti érzékének köszönhetően megkerülhetetlen szereplővé vált, új tervei azonban túlmutatnak Zaun határán!

renataglascbasesplash.jpg

Képességei:

Passive - Leverage

Renata alaptámadásai megjelölik az ellenfeleket és bónusz sebzést okoznak nekik. A szövetségeseitől érkező támadások felhasználják a jelet, és további sebzést okoznak az ellenfélnek.

Q - Handshake

Renata egy töltetet küld ki a robotizált kezéből, ami az első eltalált célpontot leköti. Újraaktiválhatja a képességet, mellyel az ellenfelét a kijelölt irányba dobhatja. Ha az eldobott ellenfél egy hős, további sebzést és kábítást okoz vele.

W - Bailout

Renata magának és egy szövetségesének extra mozgási és támadási sebességet biztosít, ha egy ellenfél felé haladnak. Ha szövetséges killt, vagy assistot szerez, a buff resetelődik. Ha a szövetséges meghal mialatt a Bailout aktív, mindkettejük életereje maxra töltődik, de 3 másodperc alatt el is ég, ha nem szereznek gyilkosságot. Az égés megállítható, ha a társ kap egy killt, vagy assistot, mielőtt meghalna.

E - Loyalty Program

Renata vegytech rakétákat küld ki, melyek pajzsot biztosítanak a szövetséges hősöknek, a rajtuk áthaladó ellenfelek pedig sebzést és lassítást szenvednek el. A rakéták a képesség újraaktiválásval is kifejtik hatásukat.

R - Hostile Takeover

Renata egy kémiai anyagokkal teli felhőt enged szabadjára, ami megvadítja az ellenfeleket, megnöveli a támadási sebességüket, és arra ösztönzi őket, hogy mindent támadjanak maguk körül az alaptámadásaikkal. A megvadított ellenfelek elsődleges célpontjai saját társaik, utána a semleges szörnyek, majd Renata Glasc csapattársai, végül maga Renata.

Renata Glasc a 12.4-es frissítéssel fog megjelenni!