• Space Jam: A New Legacy címet kapta a film, amelyben a Bolondos dallamok rajzfilmfigurái ismét hús-vér kosárlabdásokkal együtt vesznek részt egy kalandos utazásban
  • A főszerepben ezúttal Michael Jordan helyett LeBron James
  • A produkció várhatóan 2021. július 16-án debütál a mozikban

Végre hivatalos címet kapott a Space Jam: Zűr az űrben rebootja. Az érkező produkció főszereplője és egyben producere a Los Angeles Lakers játékosa LeBron James lesz, aki az Instagramon osztotta meg a sapkájára varrt logót, amiből kiderül, hogy a Space Jam: A New Legacy (vagyis Egy új örökség) címet kapta a film. Korábban már bejelentették, hogy az új projekt inkább egy reboot lesz, mint folytatás, így nem meglepő a címválasztás. A jövőre érkező A New Legacyben Jamesen kívül felbukkan még a Vasemberből ismert Don Chaedle is, a rendezői székben pedig Malcolm D. Lee ül.

space-jam-lebron.jpg

A mára már klasszikussá vált eredeti film egyébként annak idején 230 millió dollárt kasszált a pénztáraknál Michael Jordan főszereplésével, és olyan sztárok szerepeltek benne Jordan mellett, mint Larry Bird, Charles Barkely, Patrick Ewing, Larry Johnson, Shawn Bradley vagy Muggsy Bogues. A Space Jam: A New Legacy a jelenlegi állás szerint 2021. július 16-án érkezik a mozikba.

 
 
 
View this post on Instagram

2021. ???????? ???? ????????

A post shared by LeBron James (@kingjames) on Apr 30, 2020 at 1:23pm PDT