• Folytatást kaphat a 2011-es L.A. Noire
  • Egy gyanús YouTube-csatorna a találgatás alapja

A nagy Rockstar-címek sikereit ugyan nem tudta megismételni, bukásnak azonban semmiképp sem neveznénk a 2011-es L.A. Noire-t, amely azóta több újrakiadást és egy VR-verziót is kapott. És bár az eredeti fejlesztőcsapat, a Team Bondi már rég lehúzta a rolót, nem kizárt, hogy a Rockstar titokban már nagyban dolgozik a szuperrészletes arcmimikák által híressé vált nyomozós játék folytatásán.

A találgatás alapját egy azóta eltávolított YouTube-videó adja, amely első blikkre ártatlannak tűnhet (a Break My Stride című dal volt az Matthew Wildertől), a leírásban azonban a "The Music of L.A. Noire Part Two" volt olvasható, illetve a YouTube is generált automatikusan egy L.A. Noire Part Two témát, ami akkor szokott történni, amikor a YouTube azt gondolja, hogy bizonyos videók egy fontos témához tartoznak. Simán benne van tehát a pakliban, hogy a Rockstar valójában már töltött fel titokban anyagokat a videómegosztóra, és a YouTube ez alapján bekategorizálta a "megszökött" példányt.

Mindez persze csak találgatás egyelőre, maguk a jelek azonban meglehetősen gyanúsak, hiszen nem szokványos szivárgásról van szó. Kíváncsian várjuk, hogy lesz-e a folytatása a történetnek!

Támogasd te is a PC Gurut!