LEGO Batman 2: DC SuperheroesA Lego-szériával megfogta az isten lábát a Traveller's Tales -- bár 2005-ben, a Lego Star Wars megjelenésekor valószínűleg kevesen bíztak a sikerben, ami végül rekordeladásokban csúcsosodott ki. Azóta a TT Games és a Warner Bros. megállíthatatlanul ontja a játékokat és számolja a bevételt. A 2008-as Lego Batman eleddig 11 millió példányban kelt el, és tekintve, hogy jelenleg a Denevérember a legkurrensebb szuperhős a piacon, csak idő kérdése volt, mikor jön a folytatás. Azt már tavaly nyár óta tudjuk, hogy idén januárban elindul egy új Lego-széria, amelyben a DC-univerzum hősei jelennek meg, és év végén már pár Lego-készlet dobozában feltűnt egy „LEGO Batman 2: DC Superheroes” feliratú hirdetés, amiből nem volt nehéz kitalálni, hogy ez bizony az új videojátékhoz kapcsolódik, így már csak a hivatalos bejelentésre vártunk -- ami ma meg is történt.

A LEGO Batman folytatásában tehát Batmannek és Robinnak össze kell fognia Wonder Womannel, Supermannel, a Zöld Lámpással és a többi DC-hőssel, hogy megmentsék Gotham Cityt a főgonoszoktól, Jokertől és Lex Luthortól. Mindehhez olyan új öltözékeket és eszközöket kapunk, mint amilyen Batman Power Suitja vagy Robin Hazzard Cannonja, valamint új képességeket vethetünk be, például a Superman-féle repülést, szuperlehelletet és hőlátást, a város új területeit pedig a Batmobil és a Batwing kormánya mögött ülve fedezhetjük fel. Az akcióra és kooperatív játékra épülő mechanizmus változatlan marad, mint ahogy a kajla grafika és humor is, aki tehát szerette az előző részt, az bizonyára most sem fog csalódni.

A LEGO Batman 2: DC Superheroes 2012 nyarán (nagy valószínűséggel a Dark Knight Rises premierjéhez kötődően, tehát július közepén) fog megjelenni PC-re, Xbox 360-ra, PS3-ra, Wii-re, DS-re, 3DS-re és PS Vitára.