• A Creative Assembly állítólag Jurassic-játékon dolgozik
  • Konzolokra jönne
  • Túlélő-horror lenne
  • De mindez igazolatlan pletyka, nem túl megbízható forrásból

Az Alien: Isolation hosszú idő után az egyik legjobb játék lett a franchise-ban, és ezt valószínűleg az Aliens: Fireteam Elite sem fogja megváltoztatni. A Creative Assembly remekül emelte át az 1979-es Alien hangulatát a látvánnyal és azzal, hogy az idegen nem egy ide-oda ugráló céltábla volt, hanem egy megállíthatatlan természeti erő.

Sajnos folytatást azóta sem kaptunk, hiába reménykedünk benne mi és a fejlesztőcsapat is. De úgy tűnik, a Creative Assembly így sem távolodik el a túlélő-horror zsánerétől, csak az Alien-univerzumot felcserélik a Jurassic-univerzumra. A pletykák szerint ugyanis egy Lost World: Jurassic Park című belső nézetes horrorjátékon dolgoznak, ami PS5-re és Xbox Series X/S-re jelenne meg. A játékos egy Joseph Yorick nevű zsoldos bőrébe bújhat majd bele, akit azért béreltek fel, hogy visszaszerezze az InGen titkait a Nublar-szigetről.

Ez nem is hangzik rosszul, ugyanakkor fontos megemlíteni, hogy a pletyka forrása a 4Chan, szóval a Jurassic-rajongó még ne kezdjenek el örülni, mert a hír jó eséllyel nem igaz. Ugyanakkor nem is teljesen lehetetlen, hogy tényleg készül egy Jurassic-játék, hiszen mostanra az is szép méretes franchise-zá nőtte ki magát. Jövőre jön a Jurassic World-trilógiát lezáró és a hat filmet egybefogó Jurassic World: Dominion, és több mint valószínű, hogy december elején a Krétakori tábor 4. évadja is elindul. Szóval ebben az időszakban kiadni egy másik Jurassic-játékot a Jurassic World Evolution 2 mellett, nem is lenne ördögtől való ötlet.

jurassic-world-fallen-kingdom-tyrannosaurus.jpg