• Lehet, hogy egy kisebb, kompaktabb Star Wars játék készül az EA-nél
  • Mely még idén meg is jelenhet
  • Legalábbis ezt pletykálja pár szivárogtató

Még január közepén érkezett a hír, hogy innentől kezdve nem csak az EA készíthet Star Wars játékokat, hanem gyakorlatilag mindenki, akivel a Disney meg tud egyezni. A bejelentés kapcsán az illetékesek persze igyekeztek kihangsúlyozni, hogy a kiadó továbbra is kiemelt stratégiai partnerük marad, sőt, azt is elárulták, hogy az EA berkein belül is készül még pár Star Wars cím.

Most pedig lehet, hogy az egyik ilyen játék első részletei ki is szivárogtak. Nemrég ugyanis egy bennfentes arról kezdett értekezni a Redditen, hogy az EA-nél készül egy kisebb, kompaktabb, méreteiben leginkább a Squadronshoz hasonló Star Wars lövölde. A játékot szerinte nagyjából két éve fejlesztik minden platformra a Nintendo Switch kivételével, és ha megjelenik, az Unreal Engine 4 dübörög majd alatta.

Persze mindezt érdemes erős fenntartásokkal kezelni, ugyanis a szivárogtató nem tartozik a legmegbízhatóbb források közé, de látva a Squadrons sikereit, talán nem lenne annyira meglepő, ha az EA nyitna a kisebb Star Wars címek felé is.