• Már készül a Star War Battlefront 3 a DICE csapatánál
  • Bár a fejlesztés még nagyon korai stádiumban tart
  • Legalábbis egy névtelen bennfentes és az igen megbízható forrásnak bizonyult Jeff Grubb szerint

Múlt héten érkezett a hír, hogy innentől kezdve nem csak az EA készíthet majd Star Wars játékokat: a Lucasfilm Games első körben a Ubisoft nyílt világú, történetközpontú Star Wars címéről rántotta le a leplet, azonban állításuk szerint több más projekt is lapul még a tarsolyukban, melyet a következő egy év folyamán mutatnak majd be.

Mindez persze nem jelenti azt, hogy az EA már egyáltalán nem fog ezzel az univerzummal foglalkozni. A bejelentés után nem sokkal a kiadó közölte, hogy ők is készülnek pár, a franchise-hoz köthető bejelentéssel a közeljövőben, és bizony előfordulhat, hogy az egyik ilyen cím a Star Wars Battlefront 3 lesz.

Egy névtelen bennfentes szerint ugyanis a DICE berkeiben már elindult a játék fejlesztése, igaz, egyelőre csak félgőzzel, hiszen a csapat nagyja a Battlefield 6-on dolgozik. Az EA ennek ellenére le fogja leplezni a projektet a következő hónapokban, de a megjelenés csak 2023 ünnepi szezonjában esedékes a szivárogtató szerint, aki egyben azt is elárulta, hogy a Battlefront 3 alaposan elüt majd a széria előző két részétől.

Persze az ilyen névtelen szivárogtatásokat érdemes hatalmas fenntartásokkal kezelni, azonban némi alapot adhat a pletykának, hogy a témában nemrég megszólalt az igen megbízható forrásnak tartott Jeff Grubb is, aki elmondta, hogy információi szerint az EA a legtöbb Star Wars játékához tervez folytatást készíteni, többek közt a Battlefronthoz is.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!