Rossz lóra tettek azok, akik PlayStation 3-ra szerezték be a Skyrimet, hiszen a játék számtalan hibától hemzseg még most is, az első letölthető tartalom pedig csak nem akar megjelenni. Eredetileg még úgy volt, hogy az Xbox 360-exkluzivitás lejárta után PC-re és PS3-re is egyszerre fog befutni a vámpíros Dawnguard, ám a Sony konzolján játszó rajongók hoppon maradtak, miközben a többi platformon az érdeklődők oda-vissza kipörgették már a kiegészítőt.

A késés mögött -- egy korábbi közlemény szerint -- nem a nemrég bejelentett Hearthfire DLC áll, hanem technikai okokból nem jelent még meg a tartalom. A friss helyzetjelentésben a csapat a játék komplex mivoltáról beszél, aminek következtében nehéz egy ilyen testes kiegészítő beillesztése. Persze már sok mindent megpróbáltak, sőt a Sonyval együttműködve dolgoznak, ám már nem tűnik olyan biztosnak, hogy a DLC megjelenik PlayStation 3-ra.

A Bethesda egyelőre további részletekkel nem tud szolgálni, de azt megígérik, hogy igyekeznek viszonozni a rajongók támogatását, s amint tudnak valami konkrétumot, szólnak.