• Lehet, még a 2020-as E3-on se lesz ott a Starfield
  • Todd Howard szerint a rajongóknak nagyon türelmesnek kell lenniük
  • Ha viszont megjelenik a Starfield, minimum egy évtizedig elleszünk vele

Hosszas szivárgások és utalgatások után a Bethesda végül pont a tavalyi E3 keretein belül jelentette be hivatalosan is a sokak által várt sci-fi szerepjátékát, a Starfieldet. Igen ám, azonban maga a leleplező trailer sajnos elég információszegényre sikeredett, és azóta sincs nagyon nagy mozgolódás a cím körül: hogy mást ne mondjunk, idén március végén az is kiderült, hogy az E3 2019-re tuti nem viszi ki a Bethesda a programot.

starfield-01.jpg

Ráadásul, ha mindez nem lenne elég szomorú, az se biztos, hogy a következő, 2020-as E3-on ott lesz a Starfield. Todd Howard nemrég egy interjúban beszélgetett a játékról, és ebben a témában mindössze annyit volt hajlandó mondani, hogy a rajongóknak nagyon türelmesnek kell lenniük, ugyanis a program megjelenéséig még hosszú az út. Ellenben, ha egyszer kész lesz, a Starfield legalább egy évtizedig elszórakoztatja majd az embereket, legalábbis Todd Howard szerint.

Apró érdekesség, hogy Howard ugyanebben az interjúban arra is kitért, hogy miatta jelentik be a Bethesda játékait olyan közel a megjelenéshez. Állítása szerint ő maga annak örülne, ha egy hetet hagynának a bejelentés és a megjelenés között, azonban különböző marketing és üzleti szempontok miatt ezt az időintervallumot eddig maximum pár hónapra tudta lecsökkenteni.