A Race Driver: GRID néhány napja eltűnt a GOG kínálatából, de sajnos úgy tűnik, hogy nem csak onnan. A Steamen többé nem vehetjük meg az idő visszatekerésére is lehetőséget adó Race Driver: GRID-et, de egyízben a Valve áruházában a rali rajongói is kénytelenek elbúcsúzni a DiRT 3-tól, ahogy Forma–1 kedvelői is a F1 2013-tól. Szomorú nap ez a virtuálisan megelevenített autóversenyek szerelmeseinek.

Természetesen az érintett programok korábbi vásárlói továbbra is szabadon hozzáférhetnek az említett játékukhoz/játékaikhoz, bármikor letölthetik őket és játszhatnak velük. Aki viszont a három programot, vagy azok közül valamelyiket most szeretné beszerezni, az sajnos már hiába keresgél az ismert online áruházban.

A DiRT 3 és F1 2013 nem volt kapható a GOG-on, de a Race Driver: GRID lejárt engedély miatt került eltávolításra a régi, de jó játékok boltjából. Hivatalosan nem lett megerősítve, de valószínűleg a három gyors iramot diktáló játékot azonos okból nem árusítja tovább Gabe Newell csapata. Remélhetőleg a Race Driver: GRID-et és a DiRT 3-at már mindenki ingyen beszerezte Steamre a Humble Store két legutóbbi promóciója alatt.

steam-logo-alt-2.jpg