• Megérkezett Magyarországra a Samsung Galaxy A31
  • Az Infinity-U kijelzővel szerelt telefon 99.990 forintos áron érhető el

A mai napon Magyarországra is megérkezett a Samsung Galaxy A sorozat legújabb tagja, a Galaxy A31, mely a remek ár-érték arányt szem előtt tartva igyekszik kielégíteni azok igényeit, akik a középkategóriás készülékek közül válogatnak.

samsung-galaxy-a31-megjelenes-01.jpg

A Galaxy A31 lenyűgöző képet ígér az Infinity-U kijelzővel, melyen FHD+ Super AMOLED minőségben, 6.4 hüvelyken jelennek meg a képek. Míg a telefon túloldalán egy négy lencséből álló kamerarendszer fogadja a fotózni vágyó felhasználókat, egy 48 MP-es főkamerával, egy 123 fokos látószögű, 8 MP-es ultraszéles kamerával, egy 5 MP-es makro kamerával és egy szintén 5 MP-es mélységérzékelővel.

Az üzemidőt tekintve kiemelkedő értékekre lehet számítani, hiszen a Galaxy A31 5000 mAh kapacitású akkumulátorral lett szerelve, raádásul a 15 wattos gyorstöltésnek köszönhetően nagyon hamar elláthatjuk a kütyüt egy egész napra elegendő energiafröccsel.

samsung-galaxy-a31-megjelenes-02.jpg

„A Galaxy A széria egyik legfontosabb jellemzője a kiváló ár-érték arány. A Galaxy A31 is ezt testesíti meg prémium funkcióival és elérhető árával” – mondta a Samsung Magyarország kommunikációs vezetője, Samu Zsófia.

A frissen megjelent okostelefon két színben (Fekete Fénytörés és Kék Fénytörés) vásárolható meg, méghozzá 99.990 forintos ajánlott fogyasztói áron.