• Tifának öltözött Jinnytty a legutóbbi streamjében
  • A nézők leszólták, mert nem mutat magából többet

A mai napon hivatalosan is megjelent a Final Fantasy 7 Remake, melynek népszerűségét sokan igyekeznek meglovagolni - akár úgy, hogy beöltöznek valamelyik karakternek. Így tett nézői kérésére az egyik népszerű Twitch-streamer, Jinnytty is, aki Tifa fizimiskáját öltötte magára, ám ami csupán egy ártatlan cosplay-nek indult, végül elég csúnyán végződött.

lesujtott-a-twitch-kegyetlensege-artatlan-tifa-cosplaynek-indult-siras-lett-a-vege.jpg

Nem újdonság, hogy a Twitch-en vannak olyanok, akik visszaélnek nőiességükkel, ám Jinnytty láthatóan nem ez a kategória. Éppen ezért amikor azt a reakciót kapta a Twitch chaten, hogy nem elég szexi és mutasson meg többet magából, akkor teljesen összetört.

"Jól tudjátok, hogy nem szeretek túl sokat mutatni magamból stream alatt. Most mégis felvettem ezt, és ezután azt kéritek tőlem, hogy mutassak többet és vetkőzzek le. Hogy mondhattok ilyet? Ez annyira megalázó" - mondta zokogva.

Tifa keblei egyébként már korábban is szóba kerültek a Final Fantasy 7 Remake miatt, a Square Enix ugyanis etikai aggályok miatt kisebbre vette őket, sportosabb alkatot adva a karakternek.