A Call of Duty játékok két alappillérét jelenti a történet és a multiplayer, ám sokszor sokan elfelejtkeznek arról, hogy a kooperatív mód is egyre komolyabb szerepet játszik, mióta a Treyarch ezt sikerre vitte. A kistestvér a saját játékaiban a zombikra koncentrál, míg a sorozatot kiötlő Infinity Ward inkább a spektrum komolyabb végére igyekszik koncentrálni a mellékküldetésekkel -- természetesen az idén novemberben megjelenő Call of Duty: Ghosts sem lesz híján e lehetőségnek.

Az egyik rajongó a biztonság kedvéért azért rákérdezett Twitteren arra, hogy vajon tényleg lesz-e kooperatív mód a közelgő új Call of Dutyban -- konkrétan arra volt kíváncsi, hogy a Spec Ops játékmód visszatér-e. Erre a válasz az volt, hogy igen is, meg nem is: Candice Capen, a közösségi koordinátor elmondása szerint lesz valamilyen kooperatív lehetőség, de ezt még nem áll módjában leleplezni.

A Call of Duty: Ghosts multiplayer módjával kapcsolatos részleteket a megszokott módon, a nyár legvégén, közelebb a teljes játék megjelenéséhez egy információbomba formájában fogjuk megkapni képekkel és legalább egy játékmenet-videóval.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Call of Duty: Ghosts -- Megjelenés: 2013. november 5. -- Gépigény: nem ismert