Randy Pitchford, a Gearbox Software igazgatója nemrégiben jelentette be, hogy az eddig kiadott négy kampány DLC-t bizony követi még néhány. Természetesen ezek továbbra is a Season Pass részét fogják képezni, amit Pitchford szerint már így is megéri megvenni, hiszen a vásároló négy letölthető tartalmat kap három áráért.

„Lesz több is, csinálunk még pár más dolgot. Jelenleg nem tudok pontos részleteket mondani, mert nem állunk készen ezek bejelentésére, de a friss kampány DLC, az Assault on Dragon Keep nem az utolsó lesz. Van még néhány izgalmas ötlet a tarsolyunkban. Szóval, ha Borderlands 2 rajongó vagy, nem kell attól tartanod, hogy eljött a búcsú ideje.”

Egyelőre ennyit tudni tehát, illetve Pitchford annyit még elmondott, hogy a Gearbox jelenleg egy új címen dolgozik, amely a következő generációs konzolokra, azaz Xbox One, PS4 és talán Wii U platformra fog megjelenni.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Borderlands 2 -- Megjelenés: 2012. szeptember 21. -- Gépigény: CPU: 2 magos / 2400 MHz, RAM: 2 GB, VGA: SM 3.0, DX 9.0c / 256 MB, HDD: 13 GB