A Life is Strange egy remek epizódikus kalandjáték lett, bár a végződése nem tetszett mindeniknek. Ennek ellenére a játékosok javának bizonyára nagyon tetszett a 2015-ös program. A Dontnod Entertainment talán eddigi lesikeresebb játéka volt, ezért már bejelentették a folytatást is. Viszont több kép és némi információ arra utal, hogy már készül a játék előzménye is. Viszont ezért nem az eredeti csapat felel.

A francia GameKult oldal egy Life is Strange-hez kapcsolódó képet talált a Deck Nine Games weblapján. Az oldal közösségének tagjai viszont jelezték, hogy ez a bizonyos kép (sok másikkal együtt) megtalálható egy Imgur albumban is, ami a Life is Strange előzményéből szivárogtatott fotókat tartalmaz. Szóval egyre biztosabb, hogy Deck Nine Games egy Life is Strange-játékon dolgozik.

A szivárogtatott anyag megjelent a NeoGAF felületén is, ahol egy J!NX nevű felhasználó szerint a csapat már dolgozik egy ideje a játékon, ami amúgy az előzménye lesz az eredeti a játéknak, és Chloe és Rachael kapcsolatára fog fókuszálni. Ráadásul a Deck Nine csapata kijelentette, hogy egy nagy kiadóval dolgozik együtt (ha tényleg igaz a dolog, akkor ez nem lehet más, mint a Square Enix) és az E3 során is bejelentést fognak tenni.

life-is-strange-prequel.jpg

Amíg nem érkezik hivatalos bejelentés, addig érdemes pletykaként kezelni az itt található információkat. Viszont ti örülnétek egy jól megírt előzménynek?