Tudjátok, mire van szüksége a Lightning Returns: Final Fantasy 13-nak? Nagyobb mellekre! -- valami ilyesmivel nyithatta az egyik megbeszélést a játék vezető tervezője, mikor nekiálltak a Final Fantasy 13 történetét lezáró játéknak, az ötletét pedig sikeresen végig is vitte, így Lightning jókora cicikkel tűnik majd fel a játékban (C-kosárból D-kosár lett), s természetesen az animációról sem feledkeztek meg. Mindezt Goto Nobuhiro karaktertervező újságolta el a Famitsu legfrissebb számában: 

„Torijama Motomu, a vezető tervező nagyobb melleket akart, és igen, ugrálnak is. Mivel most már mindenki eldöntheti, hogy hősnőnk milyen ruhát viseljen, biztosan láthatod majd őket mozogni. Mellesleg mivel Lightning széles karmozdulattal vált fegyvert a menüben, ez az optimális hely, ahol ugráló melleket bámulhatsz; a még jobb élmény érdekében válasszatok egy kicsi pajzsot!”

Maga a játék egyébként jövő februárban fog megjelenni, s amellett, hogy elvarrja az eddig eseményszálakat, nagyobb világot, fejlesztett grafikát, pörgősebb harcot és a klasszikus vonalat idéző JRPG-hangulatot is ígér, így nem csak mellek miatt érdemes várni rá.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Lightning Returns: Final Fantasy 13 -- Megjelenés: 2014. február 13. -- Gépigény: nincs