• Új Street Fighter 6 bemutatót jelentett be a Capcom
  • A házigazdája Lil Wayne lesz

A legismertebb verekedős játékok közül a Mortal Kombat 12 hivatalosan még be sem mutatkozott, bár érkezését már megerősítette a Warner Bros., a Tekken 8 ugyan crossplay támogatással érkezik, de azt még nem tudni, hogy pontosan mikor, így egyelőre a 2023. június 2-án befuto Street Fighter 6 az egyetlen biztos pont a sorból, a széria ráadásul hamarosan még újabb élőszereplős adaptációt is kap.

A Capcom a játék rajtjához közeledve egy rövid kedvcsináló kíséretében bejelentette, hogy egy különleges bemutatóval készül Street Fighter 6 Showcase címen 2023. április 20-án éjfélkor, melynek házigazdája Lil Wayne lesz. A beharangozó szerint az előadás több, mint 30 perces lesz és számos részletet fog bemutatni a World Tour, a Battle Hub és a Fighting Ground kapcsán, de ha ez nem lenne elég, a kiadó a végére nagy meglepetéseket is ígér, bár azt persze egyelőre nem tudni, hogy ez alatt esetleg egy új karakter, kollaboráció vagy más újdonság leleplezését érti-e. Ki tudja, talán a végén még Lil Wayne is játszható karakter lesz.

A Street Fighter 6 kihagyhatatlan darab mindenki számára, aki él-hal a verekedős játékokért! Ha érdekel a játék, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.