• Folytatódik a Lust for Darkness
  • Bár a Lust from Beyond önálló történettel bír
  • Ebben már harcolhatunk is a szörnyekkel
  • A készítők Lovercraft, Giger és Beksiński munkásságából merítenek ihletet

Tavaly jelent meg a lovecrafti elemekből merítő Lust for Darkness, amely a szexet vegyítette a horrorral, és bár az Agony óta joggal tarthat az ember ettől a kombinációtól, a Movie Games Lunarium játéka végül nem lett vállalhatatlan alkotás. Így nem csoda, hogy a kis csapat úgy döntött, belevág a folytatásba, a Lust from Beyondba.

A projektet a Kickstarterre vitték, ahol villámsebességgel összegyűlt a kívánt 11 ezer dollár, sőt azóta már a 23 ezer is. Így semmi akadálya annak, hogy a Lust from Beyond elkészüljön, ami bár tényleg folytatása lesz a Lust for Darkness-nek, a készítők önálló játékként is hivatkoznak rá.

A főhős ezúttal a Lusst'ghaa dimenziót imádó Cult of Ecstasy tagja, Victor Holloway lesz, aki azért állt be a szektába, mert furcsa látomások gyötörték álmában, és csak itt lelhet válaszokra. A helyszín újfent egy viktoriánus korabeli kastély. A fejtörők visszatérnek, de ezúttal már harcolhatunk is a ránk leső szörnyetegekkel, ami felpörgetheti a korábban lopakodásra épülő játékmenetet.

A dizájn is marad a régi, annyi különbséggel, hogy a készítők ezúttal nem csak Lovercraft, de az Alien szörnydizájner H. R. Giger és a lengyel disztopikus szürrealista festő, Zdzisław Beksiński munkásságából is merítenek, így a Lust from Beyond még idegborzolóbb lehet, mint elődje.

A játék PC-re jelenik meg, bár megjelenési dátum egyelőre nincs. A Kickstarter támogatók viszont már kipróbálhatnak egy demót.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!