• Amerikában 30 millió dolláros nyitóhétvégét produkált a M3GAN című horrorfilm
  • Egy játékgyártó cég mesterséges intelligenciával felruházott babája öntudatra ébred
  • Magyarországon csütörtökön debütál a film

M3GAN jó úton halad, hogy a jövőben Chucky és Annabelle mellett emlegessék a horrorbabák sorában. Ugyan a hazai mozikba csak csütörtökön látogat el, a tengerentúli vásznakon már bemutatkozott a lidérces bábu, és rögtön 30 millió dolláros bevétellel borzolta a kedélyeket. Hasonlóan jól teljesít a film a kritikusok körében: a Rotten Tomatoes gyűjtése alapján 92%-os értékelést kapott az ítészektől a film. A széles körű érdeklődés és a pozitív visszajelzések bizonyítják, hogy a közönséget továbbra is izgalomba hozzák a rémisztő babák.

mv5bmtc1mtjimwitndhkyy00njgwlwjmy2mtzdk0mjm1m2ixyzfkxkeyxkfqcgdeqxvynzewodixnzev1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

M3GAN mesterséges intelligencia működtette figura, akit egy játékgyártó cég neves robotikusa készít árván maradt unokahúgának. Játszótársnak szánja a kislány mellé, ám az olyan komolyan veszi feladatát, hogy idővel alkotója és Cady iskolás barátai ellen fordul. Ezt bizonyítandó tett közzé ízelítő gyanánt egy kegyetlen jelenetet a hazai forgalmazó.

Alább láthatjátok a babás horror hosszú előzetesét. Jó hír a műfaj kedvelőinek, hogy a még több vérrel leöntött rendezői vágat javában készül.