• Augusztus 28-án érkezik a Mafia: Definitive Edition
  • Ezt most már a 2K is elismerte egy rövid kis trailerrel
  • Az információ múlt héten a Microsoft Store-on is feltűnt

Elég érdekesen alakult a felújított Mafia játékok bejelentése: a 2K rövid felvezetés után előző héten még csak egy rejtélyes kis trailerrel jelezte, hogy érkezik a Mafia: Trilogy, a Microsoft azonban már korántsem bizonyult ennyire diszkrétnek, és fellőtte az áruházába mind a Mafia 2: Definitive Edition, mind a Mafia: Definitive Edition adatlapját képekkel és megjelenési dátumokkal egyetemben.

Ezek az információk pedig igaznak is bizonyultak, hiszen ma megjelent a Mafia 2: Definitive Edition (tesztünk itt olvasható), a 2K pedig egy rövid trailerrel bejelentette, hogy jön a Mafia: Definitive Edition is, méghozzá a várakozásoknak megfelelően augusztus 28-án.

Ami az árazást illeti, a három játék egyben 60 euróért lehet majd a miénk, külön-külön pedig az első rész 40 eurót, a második és a harmadik pedig fejenként 30 eurót kóstál majd. Amennyiben megvan a Mafia 2 Steamen, úgy ingyen kapjuk meg a felújított változatot, és ugyanez igaz a harmadik részre is, amennyiben Steamen, PS4-en vagy Xbox-on rendelkezünk vele. Amennyiben több Mafia játékunk is van, úgy a 2K szerint speciális kedvezményt kapunk a felújított trilógiára.