• A 3. évad cselekménye teljesen a parkon kívül, az emberek világában játszódik már
  • Visszatérnek a főszereplők
  • Premier március 16-án az HBO GO-n

Izgalmas március várja az HBO és az HBO GO nézőit. Folytatódik például Lisa Joy és férje, Jonathan Nolan western-disztópiája, a Westworld. A Michael Crichton 1973-as filmklasszikusát újragondoló sorozat harmadik évadja már teljesen a parkon kívül, az emberek világában fog játszódni.

A forgatókönyvet továbbra is a fiatalabb Nolan-testvér jegyzi, sőt a nyitóepizód rendezését is magára vállalta a brit filmkészítő. Az új szezonban visszatér Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Ed Harris, Tessa Thompson, Jeffrey Wright, Luke Hemsworth és Rodrigo Santoro, ill. új szerepben feltűnik Aaron Paul, Kid Cudi, Lena Waithe és Vincent Cassel.

gn-giftguidevariablec.jpg

A harmadik évad nyolc epizódból áll majd, az első és a második rész játékideje 1 óra 9 perc és 57 perc lesz. Az alternatív jövő tragédiáit vázoló teasere, újabb kedvcsinálói és plakátja után az HBO közzétett egy hosszabb előzetest, amit immár magyarul is láthattok. Premier március 16-án az HBO GO-n.

Nem tétlenkedik egyébként a másik Nolan-fivér, Christopher sem. Tenet című, vélhetően különböző idődimenziókkal játszó rendezése július 16-án érkezik a hazai mozikba. John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Aron Taylor-Johnson, Kenneth Branagh és Michael Caine alakítják a főszereplőket. Alább láthatjátok a Nolan-stílust és Tenetet elemző beszélgetésünket.