• Az Aladdinról írt kritikánkat itt olvashatjátok
  • A gyermek című horrorról írt kritikánkat itt olvashatjátok
  • Ma debütál a Zac Efronnal készült Ted Bundy-film és Almodóvar új alkotása

Több régóta várt produkció is érkezik ma a hazai mozikba. Debütál Guy Ritchie eleinte – Will Smith megjelenése miatt – sokat kritizált Aladdin-remake-je, amiről ugyanakkor szuperlatívuszokban beszélnek az első vetítések után. Szerintünk minden idők legjobb Disney-remake-jéről van szó, kritikánkat itt olvashatjátok.

aladdin-filmkritika-1.jpg

Bemutatnak egy másik kritikusok által nagyra becsült alkotást is, Lee Cronin A gyermek című (The Hole in the Ground) horrorját. A Sundance Fesztivál közönségkedvenc filmjében a kicsi Chris borzolja a rettegni vágyók idegeit. Az eltűnt fiút hosszú keresés után találja meg anyja az erdő közepén egy gödörben. Később olyan furcsán kezd viselkedni csemetéje, hogy felmerül benne a gyanú, hogy nem is övé a gyerek.

caption1-13-660x330.jpg

Mától látható Joe Berlinger (Elveszett paradicsom; Ideglelés 2) Ted Bundy-ról szóló filmje is. A hírhedt sorozatgyilkost Zac Efron alakítja, valamint feltűnik mellette Lily Collins, Jim Parsons, Kaya Scodelario és John Malkovich.

bundy.jpg

Nem kisebb figyelem hárul a legendás Pedro Almodóvar Antonio Banderas és Penelopé Cruz főszereplésével készült Fájdalom és dicsőség című alkotására, aminek filmrendező főhőse visszatekint mozgalmas, szerelemmel és csalódásokkal átszőtt életére.

mv5bzjmzmgqzngetndbjoc00njq0lwezotqtngm2yjnhzdrjytqwxkeyxkfqcgdeqxvymta0mju0ngv1.jpg