A mobil platformokra készülő Diablo: Immortal bejelentése feltehetően nem úgy sikerült, ahogy azt a Blizzardnál tervezték. Hiába figyelmeztették a rajongókat, hogy nem fognak semmi nagyot bejelenteni, így is kitört a népharag. Pedig talán lehetett volna másképpen is.

A Kotaku értesülései szerint ugyanis a Blizzard tervezte a Diablo 4 bejelentését. Na, azért semmi nagyra nem kell gondolni, csupán azután, hogy leleplezték az Immortalt, leadtak volna egy videót, amiben a stúdió társalapítója, Allen Adham megerősítette volna a trilógia folytatását, miközben elárul róla egy-két apróságot. Mutatni semmit sem mutattak volna a programból.

Végül a fejesek néhány héttel a BlizzCon előtt úgy döntöttek, ezt talán mégsem kéne most ellőni. Az okuk főleg az volt, hogy a négy éve fejlesztés alatt álló program már most is rengeteget változott, és feltehetően a következő években is sokat fog, így mindaz, amit az idei BlizzConon elárulnának, csakhamar semmisé válna. Azt meg tudjuk, hogy mi történik, ha valami nem úgy teljesül, ahogy a játékosoknak „megígérték”.

diablo-immortal-reveal.jpg

Szóval a Diablo 4 bejelentése elmaradt, jött helyette a Diablo: Immortal. Hogy rosszabbul jártunk-e vagy sem, az jó kérdés.

A Blizzard lőtt pár öngólt az elmúlt években, de a Diablo 4-gyel mindent kijavíthatnak. Ha érdekel a Diablo 4, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.