• Szinte biztos, hogy a Diablo 4 nem lesz ott a BlizzCon 2018-on
  • A játék fejlesztése viszont már megkezdődött
  • Legalábbis erre utalhat a Blizzard

Meg sem tudjuk számolni, hány alkalommal pletykálták már a Diablo 4 létét, készültét, megjelenését vagy bejelentését különféle források, minden alkalommal hiába. És most nagyon úgy tűnik, hogy az idei BlizzCon is Diablo 4 nélkül marad, legalábbis erre enged következtetni a Blizzard blogbejegyzése a Diablo 3 hivatalos oldalán.

„Tudjuk, hogy miben reménykedtek nagyon sokan közületek, és csak azt mondhatjuk, hogy ’jó dolgot lát ki türelmesen vár’, de a gonoszat meglátni pedig kicsit tovább tart.  Értékeljük a türelmeteket miközben fejlesztőink azon dolgoznak, hogy a Terror Urához métó, rémálomba illő élményeket hozzanak el. Bár nem jelentjük be az összes projektünket, mindenképpen lesznek Diablóval kapcsolatos bejelentéseink” - olvasható az oldalon.

Hát, ez elég egyértelműen hangzik: idén sem lesz Diablo 4 bejelentés – a jó hír viszont, hogy legalább dolgoznak rajta, talán bejelenteni egyelőre túl korai lenne.

diablo-screams.jpg

A Blizzard lőtt pár öngólt az elmúlt években, de a Diablo 4-gyel mindent kijavíthatnak. Ha érdekel a Diablo 4, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.