Peter Molyneux közkedvelt sorozatának harmadik része személyi számítógépekre május 17-én fog megjelenni, tartalmát tekintve pedig mindent megtart a konzolos kiadásból, sőt a grafika terén a 3D támogatásnak köszönhetően még többet is kapunk, illetve itt már nem lehet panaszunk a nehézségre, az átiratban ugyanis helyet kap egy hardcore fokozat, amivel remélhetőleg nem lesz egy sétagalopp a hatalomra jutásunk.

Fable 3 PC-s játékképekFable 3 PC-s játékképekFable 3 PC-s játékképek

PC-s játékképek

Persze a konzolon játszó Fable-rajongókról sem feledkeztek meg a fejlesztők. Ők az új, Traitor’s Keep című letölthető tartalom miatt lehetnek izgatottak, mely március elsején 560 MS pont fejében három új helyszínnel (Ravenscar Keep, Clockwork Island, Godwin Estate), s az ezekhez tartozó, egy rejtélyes rab körül bonyolódó küldetésekkel, valamint pár achievementtel egészíti ki a játékot.

Fable 3 Traitor’s Keep DLCFable 3 Traitor’s Keep DLCFable 3 Traitor’s Keep DLC

Traitor’s Keep játékképek

És végül, de nem utolsósorban a mobiltelefonok sem maradnak ki a Fable-kezelésből. Márciusban, kizárólag Windows Phone 7 platformra a Fable Coin Golf nevű minijáték fog megjelenni, amivel nem csak az időt üthetjük el, hanem az itt szerzett aranyat átimportálhatjuk a teljes játékba, illetve három különleges fegyvert is feloldhatunk a Traitor’s Keep DLC-hez.



Coin Golf bemutató a 2010-es CES-en