• Már előtölthető a Far Cry Primal PC-s változata az előrendelők számára
  • 15.5 GB adatot húzhatunk le a gépünkre
  • A játék csak március 1-től játszható, reggel 6 órától
  • Far Cry Primal PC Guru előfizetés mellé

Azok aki előre befizettek a Ubisoft időszámításunk előtt játszódó vérgőzös kalandjára már a mai napon megkezdhetik a játék előtöltését a Steamen. Természetesen a nem túlságosan vaskos, mindössze 15.5 GB-ot nyomó adatcsomag letöltését követően még nem futtatható a program, arra egészen március 1-ig kell várni, mikor reggel 6 órakor hivatalosan is megjelenik a játék. Onnantól fogva viszont már semmi sem tarthat minket vissza attól, hogy a Wenja harcost, Takkart irányítva, megszelídített vadállatokkal az oldalunkon akaszkodjunk össze a kannibál Udam, és a tüzet ismerő Izila törzsek harcosaival.

7shpbxu.jpg

A konzolokon játszók már február 23-tól nyúzhatják a programot, sőt, már megkapták hozzá az első frissítést is, mely nem csak számos hibát orvosol a játékban, hanem bevezeti az Expert Mode-ot, mely izzasztó kihívások elé állítja még a legügyesebb felhasználókat is, hiszen csökkenti a fegyverek sebzési értékét, ugyanakkor erősebbé és intelligensebbé teszi az ellenfeleket. A PC-s változathoz vélhetően nem kell majd külön letölteni ezt a day one patch-et, a hátralévő időben beépítik azt a játékba a fejlesztők. Az előrendelők letöltendő adatcsomagjának részét képezi továbbá a gyűjtői kiadásokban szintén helyet kapó Legend of the Mammoth DLC is, mely további három extra küldetést garantál, méghozzá egy mamutot irányítva.

A PC-s verzió gépigényét ide kattintva még egyszer leellenőrizhetitek, és utána már tényleg nincs más hátra, mint türelmesen megvárni március első napját, hogy elindulhassunk a kőkorszaki világ felfedezésére és meghódítására.