• Don Williamson a Twitteren jelezte, hogy tudni véli, kik dolgoznak a Fabble 4. részén
  • Az üzenetet mostanra már törölte
  • A tippek szerint Williamson a Playground Studios-ra célzott

A sokak által szeretett Fable sorozat léte komoly veszélybe került a Lionhead Studios 2016-os bezárásával, és sajnos azóta sem tisztázódott, hogy vajon valaha is kapni fogunk-e egy számozott folytatást. Jelentkezők persze akadtak a széria következő részének megalkotására, hiszen maga Peter Molyneux is jelezte, hogy érdekelné a téma, azonban a megvalósításig eddig senki sem jutott el.

Most viszont könnyen meglehet, hogy a háttérben már elkezdődtek a munkálatok a Fable 4. részén, legalábbis erre utal a Lionhead Studios egykori munkatársának, Don Williamsonnak egy rövidebb üzenete a Twitteren. Williamson az alábbiakat írta:

„Bár nincsenek belsős információim, így is tudom, hogy ki fejleszti a Fable 4-t most.”

A rövid üzenetet azóta már törölte, mondván, valójában nem tud semmi biztosat, csak spekulált egy keveset, de az emberek persze így is elkezdtek kombinálni, hogy vajon kikre is gondolhatott Williamson. A legnépszerűbb elmélet szerint a Forza Horizont is jegyző Playground Studios készíti majd a következő részt, hiszen ők nemrég kerestek embereket egy AAA kategóriás akció-szerepjátékhoz, a Fable-re pedig pont ráillik ez a leírás.

Ti örülnétek egy negyedik résznek a Playground Studios-tól?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!