Aki a callofduty.com címre látogat mostanság, az nem a megszokott felületet találja, hanem egy, a felhasználók avatarjaiból felépített mozaikot, ami egy koponyát mutat -- ez eléggé biztos jele annak, hogy a cég kész bejelenteni a sorozat következő játékát, egy DLC-nek ugyanis nem csapnak ilyen felhajtást.

Már megy az új CoD kedvcsináló oldala

A program minden valószínűség szerint a napokban kiszivárgott Call of Duty: Ghosts lesz. Ez az Infinity Ward berkeiben készült, s egy teljesen új történeti szálat kezd meg, egy olyat, aminek nincs köze (vagy legalábbis szoros kapcsolata) a Modern Warfare-vonalhoz. A játék állítólag a jelenleg kapható gépek mellett már következő generációs konzolokra is készül, és új grafikusmotort fog kapni, hogy felzárkózzon a piacon kapható, sokkal szebb akciójátékokhoz.

Az IGN.com úgy tudja, hogy a játékot május elsején fogja bemutatni a cég, s tekintve a kedvcsináló oldalon lévő kép alakulását (a NeoGAF egyik tagja megszerezte a végleges képet), ez egészen reális lehetőségnek tűnik. Várjuk tehát a szerdát!