Nagyon úgy néz ki, hogy záros határidőn belül, talán még ezen a héten bejelentésre kerül a PC-re, Wii U-ra, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra érkező új Call of Duty. A múlt hét közepén már kiszivárgott a játék címe és a dobozképe, a minap pedig arról értesült az IGN csapata, hogy a GameStop áruházaiban május elsején kerülnek ki a program promóciós anyagai, szóval tényleg úton lehet a folytatás, már csak azért is, hiszen az elmúlt két évben mindig májusban volt a leleplezés.

Ezen felül az először szivárogtató Tesco új információkkal is szolgált. Először is megerősítették, immáron szöveges formában is, hogy új játékot ismét az Infinity Ward készíti, tartva ezzel a vetésforgó-rendszert. Másrészt pedig kiderült, hogy egy új történetet kapunk, ami már nem a Modern Warfare-vonal része, de a legfontosabb: az áruház leírása szerint a játék végre egy új, következő generációs grafikusmotorral készül.

A Call of Duty-játékok már hosszú évek óta ugyanazt az elavult, toldozgatott-foltozgatott motort használják, amin nagyon meglátszanak az idő vasfogának nyomai, így reméljük, hogy ez a pletyka hiteles, hiszen nagyon ráférne már a sorozatra egy kis ráncfelvarrás, különösen így, a következő konzolgeneráció kezdetén.

Pletyka: új motort kap a Call of Duty