• Szinte tökéletesen fut a Red Dead Redemption PC-n
  • Ehhez az RPCS3 emulátorra és egy bivalyerős processzorra van szükség

Igen, tudjuk, az emulátorok és az azokon való játék eléggé szürkezóna, de nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy immáron az RPCS3 emulátorban játszható minőségben fut a Red Dead Redemption. Igaz, hogy a „játszható” ez esetben azt jelenti, hogy a képfrissítés néha beesik 20 FPS környékére, de javarészt stabil 30 körül mozog. Ha nem bírtok várni a Red Dead redemption 2 egyelőre még csak pletykált PC-s megjelenéséig, lehet érdemes vetni erre egy pillantást. Igaz, akad egy kis bibi.

Mielőtt rohannátok letölteni az emulátort és a játékot, először nem árt beszerezni egy i9-9900K processzort, és Isten tudja milyen szinten túlhajtani azt. Bizony, az immáron kilenc éves játék környezetének emulálásához és annak ebben való futtatásához korunk egyik legjobb processzora szükséges – de legalább elmondhatjuk, hogy lehetséges, íme:

Hozzátennénk még azt is, hogy a csapat nagyon hosszú utat járt már be, hogy idáig eljusson, és biztosan nem állnak meg itt, de a nagy többség számára még egy jó darabig elérhetetlen álom lesz csupán a Red Dead Redemption PC-n való futtatása. Mármint natív környezetben, nem pedig streamelve Playstation Now szolgáltatásán keresztül