• Maratoni, 8 napos programsorozattal tér vissza a V4 Future Sports Festival
  • A verseny összdíjazása 125 millió forint
  • A CS:GO verseny selejtezőire pedig már el is indult a nevezés

2021-ben is megrendezésre kerül a V4 Future Sports Festival, méghozzá nem is akárhogyan: a régi és a világ legjobb e-sport csapatait ütköztető verseny egy maraton, nyolcnapos programsorozattal és 125 millió forintos összdíjazással érkezik majd november 14-21 között. Ha pedig ti is szívesen kipróbálnátok magatokat az eseményen, van egy jó hírünk a CS:GO bajnokság online selejtezőire már lehet is jelentkezni.

60fa7c324fca960fa7c324fc64-2021-ben-ujra-itt-van-a-v4-future-sports-festival.jpg

Az országokon átívelő kvalifikációssorozat első négy helyezett csapata november 14-21 között személyesen is megmérkőzhet a világranglista legnagyobb sztárcsapataival és a V4 országok nemzeti ligáinak győzteseivel a budapesti nagydöntőben. A selejtező sorozat 25 ezer, míg a nyolcnapos finálé legjobbjai 300 ezer eurós összdíjazásban részesülnek.

A selejtező sorozat mind a 11 országban, így Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban, Szlovéniában, Horvátországban, Bosznia-Hercegovinában, Szerbiában, Romániában, Bulgáriában és Macedóniában augusztus 1. és október 7. között zajlik. A kihívásra minden 16 évnél idősebb játékos jelentkezhet, 5 fős csapatokba szerveződve. A döntők küzdelmeit a nézők nyolcnapon át november 14. és 21. között az esport1.hu Twitch csatornáján és a rendezvény dedikált YouTube csatornáin követhetik figyelemmel.

Bővebb információkért látogassatok el a V4 Future Sports Festival hivatalos oldalára!