• Március 3-án debütál a Black Desert Online Európában
  • Előtte azonban február 18-22. között újabb bétatesztet tart a Daum Games
  • A prémium csomagok előrendelői garantál hozzáférést kapnak a bétához

A Daum Games végre kitűzte az egyik legszebb MMO-nak tartott Black Desert Online hivatalos európai premierdátumát, mely március 3-án nyitja meg szervereit a felhasználók előtt. Igaz, ez a kitétel nem vonatkozik néhány országra, hiszen Ukrajnában vagy éppen Örményországban – csakúgy, mint Koreában vagy Japánban – free-to-play üzleti modell formájában jelenik majd meg a program.

Nekünk azonban a buy-to-play változat jut, aminek az alapváltozata 30 euróba kerül, ám aki mihamarabb szeretné kipróbálni a PvP és PvE küzdelmeket, hatalmas bejárható világot, és MMO-któl szokatlanul gyönyörű grafikát kínáló játékot, azok jobban teszik, ha valamelyik drágább prémium csomagot rendelik elő, hiszen azok mellé garantált hozzáférés jár a február 18-22. között esedékes második bétatesztre. A türelmesebbek a játék hivatalos oldalán iratkozhatnak fel a próbakörre.

Ugyanakkor a játék elképesztő mélységű, különálló karaktergeneráló alkalmazását bármikor letölthetjük ingyenesen, az itt testre szabott harcosokat pedig a második bétatesztbe, vagy akár a teljes játékba is importálhatjuk. Ez igencsak fontos funkció, hiszen órákat el lehet tölteni a karakterünk megalkotásával, lévén félelmetes mennyiségű beállítási lehetőség áll rendelkezésünkre ehhez: a frizuráktól a kosztümökön át egészen a tetoválásokig mindent magunk tervezhetünk meg.