A fantasztikus Genesis trailer után végre dátumot is kapott a Metro: Last Light. A 4A Games poszt-apokaliptikus FPS-e 2013 márciusában kerül boltokba, és bár napra pontos premier nincs, ennyi is elég ahhoz, hogy biztossá váljon: tavasszal totálisan le fogunk gatyásodni, hisz lesz Tomb Raider, GTA V, BioShock: Infinite, és immár új Metro is.

A THQ bejelentette továbbá, hogy lesz egy Limited Edition kiadás is, mely tartalmazni fog egy extrém durva, exkluzív nehézségi szintet, a Rangert, illetve egy AKS-74U gépfegyvert és egy gránát-lövedék hibridet, hogy legyen mire elszórni a pénzt. A Ranger különlegessége, hogy azon belül is elérhető lesz két opció, egy Easy és egy Hardcore. Előbbin elég pár lövedék, hogy végezzen velünk, utóbbin viszont csak egyetlen golyó kell a halálhoz, és a HUD-ot is el lehet felejteni.

A Limited Edition korlátozott példányszámban lesz csak elérhető, így a kiadó azt javasolja, hogy ha valaki mindenképp vágyik a beillesztett mazochizmusra, jobban teszi, ha előrendeli.

Márciusban jön a Metro: Last Light