• Miután közölték velük, hogy testvérek, Hamill felvetette a színésznőnek, hogy ezek szerint ő is a királyi család sarja
  • A Leiát alakító Carrie Fisher viszont rögtön visszautasította Hamill elképzelését
  • Mark Hamill most a History csatorna Knightfall című sorozatában alakít keresztes lovagot

Mark Hamill mostanában a History csatorna Knightfall című sorozatának forgatásával van elfoglalva, ugyanis egy fogságból szabadult keresztes lovagot alakít. Ha azonban nem dolgozik, általában vérbeli Twitter felhasználó vénája kerül előtérbe. Luke Az utolsó Jedikben látható halálának magyarázatát követően egy Boba Fettre vonatkozó, majd az első epizód fináléját felidéző régi történettel is előállt nemrégiben. Ezúttal pedig egy rajongói kérdésre válaszolva mesélte el legnagyobb vitáját Carrie Fisherrel.

Miután közölték velük, hogy a történet szerint testvérek, Hamill felvetette a színésznőnek, hogy ezek szerint ő is a királyi család sarja. Fisher azonban rögtön ellenkezett, amit kollégája a későbbiekben sem hagyott annyiban. Előbbi válaszában persze volt ráció, hiszen anyjukat választották, nem örökölte a királynői tisztséget, míg Leia nevelőanyjától, az Alderaan uralkodónőjétől kapta a hercegnői rangot. (Egyébként a nemrég előkerült 1977-es eredeti forgatókönyvben még nem ikreknek szánták őket.)

star-wars-episode-iv-a-new-hope-original.jpg