• Mark Hamill azt javasolta, hogy Boba Fettről derüljön ki, hogy valójában Luke anyja és csak megtévesztésből szövetkezik a birodalommal
  • George Lucas azonban nem szívlelte a karaktert
  • A pletykák szerint ezért is ölte meg olyan banális módon Fettet A Jedi visszatér elején

Mark Hamill, aki a Star Wars: Az utolsó Jedikben meglepően színvonalas alakítást nyújtott, egyelőre nem nyilatkozott a kilencedik epizódban történő esetleges visszatérését illetően. A rajongók által visszavárt legenda ugyanakkor jó szokásához híven újabb alternatív Star Wars narratívagyártásba kezdett. Múlt héten a különböző nézői és kritikusi elméleteket megelégelve vezette le, hogy mi is történt Luke-kal a nyolcadik rész végén. Ami persze nem a készítők hivatalos cselekményértelmezése, így sokan fel is húzták magukat a színész gondolatain.

Hamill ezúttal egy régi történetet osztott meg az eredeti trilógia készítésével kapcsolatban. Állítása szerint javasolta az univerzum atyjának, George Lucas-nak, hogy A birodalom visszavágban a galaxis leghírhedtebb fejvadászaként bemutatott Boba Fettről derüljön ki, hogy igazából Luke anyja és a birodalommal csak megtévesztésből szövetkezik. A színész ugyanis egy én vagyok az apád-szerű fordulatra vágyott. Lucas azonban nem igazán szívlelte a karaktert. A pletykák szerint ezért is végzett olyan banális módon Fettel A Jedi visszatér elején. Hamill twitter bejegyzését itt olvashatjátok.

81-e1493240411491-1024x486.png