Úgy néz ki, hogy a Lucasfilm nem ücsörög sokat a babérjain. Bár a filmekkel kapcsolatban a hírek szerint kicsit visszaveszik a tempót, tévésorozatok terén határozottan rákapcsoltak. A nem is olyan régen bejelentett The Mandalorian mellett ugyanis egy másik szériát is terveznek.

Ezt az éjszakai órákban árulta el a Disney elnöke, Bob Iger, hogy egy második tévésorozatot is terveznek a stúdió saját streaming szolgáltatására, a Disney+-ra. Ebben a főszereplő a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet férfi főszereplője, a Diego Luna által megformált lázadó kém, Cassian Andor lesz a főszereplő. Természetesen ezúttal is Luna játssza a karaktert, aki a mozifilm idején meglehetősen lelkes volt és már akkor jelezte, hogy szívesen újra Cassian bőrébe bújna. A sorozat műfajilag thriller lesz, a kémkedős fajtából. Ha Tom Clancy regényeivel példázunk, valószínűleg nem lövünk nagyon mellé.

Luna számára különleges öröm, hogy visszatérhet a Star Wars univerzumába, mert nagyon élvezte a Zsivány Egyes forgatását és örül annak, hogy még mélyebben felfedezhetjük Cassian karakterét.

cassian-andor-star-wars.jpg

A sorozat premierjéről egyelőre nincs hír, bár nagyon valószínű, hogy csak 2020 környékén jön, a The Mandalorian és az egyelőre cím nélküli Star Wars IX után.