Október végén kaptuk meg Grievous tábornokot, a konföderációs hadsereg parancsnokát, míg jövő héten, egész pontosan november 28-án befut az ellenlábasa, Obi-Wan Kenobi Jedi mester. Kenobi ráadásul nem egyedül jön, hiszen a 212. Támadó Zászlóalj klón katonái is vele tartanak, hogy rendet tegyenek a Galactic Assaultban a Geonosis bolygón.

Obi-Wan természetesen a Jedik civilizált fegyverével, azaz kék fénykardjával fog harcolni, de a spádé mellé jár a humbug is, vagyis az Erő. A vén salabakter a Defensive Rush-sal sebes rohanás közben lesz képes visszapasszolni a feladónak a lézernyalábokat, míg a Restrictive Mind Trick az ellenfél képességeit zavarja meg egy rövid időre. Illetve az All-Out Push-sal Luke Skywalkerhez hasonlóan képes ellenfeleit megröptetni.

star-wars-battlefront-2-obi-wan-kenobi.jpeg

A két különböző öltözékben megjelenő Obi-Want ezúttal is James Arnold Taylor fogja megszólaltatni, aki legalább annyira összenőtt a karakterrel, mint Ewan McGregor és Sir Alec Guinness, hiszen egy fél évtizeden át szólalt meg a mester a hangján A klónok háborúja és a Lázadók című animációs sorozatokban.

star-wars-battlefront-2-obi-wan-kenobi2.jpeg