Ahogy korábban megírtuk, az év hátralévő részében fokozatosan érkeznek a Star Wars Battlefront 2-höz az új klónok, illetve kapunk négy ismerős karaktert is Dooku gróf, Grievous tábornok, Obi-Wan Kenobi és Anakin Skywalker képében. Az EA pedig elárulta, hogy ezek a figurák A klónok háborúja című animációs sorozatból megszokott hangjukon fognak megszólalni.

Október 30-án érkezik Grievous tábornok, akit a fentiek értelmében Matthew Wood szólaltat meg. Az érdekesség az, hogy a droidsereg vezérének A Sith-ek bosszújában is Wood kölcsönözte a hangját, nem csak a sorozatban, illetve az úriember A klónok támadása óta dolgozik a különféle Star Wars produkciókon, mint hangmérnök.

Novemberben érkezik Obi-Wan Kenobi, akit ezúttal is James Arnold Taylor szólaltat meg. Végig ő adta a hangját Obi-Wannak A klónok háborúja alatt, és egy alkalommal a Lázadókban is visszatért, amikor meghallgathattuk az Obi-Wan által a 66-os parancsot túlélő Jediknek küldött figyelmeztető üzenetét.

Dooku grófot az azóta elhunyt Sir Christopher Lee alakításában ismertük meg, aki A klónok háborúja mozifilmben is magára vállalta az egykori Jedi mester szerepét, ám a sorozatra Corey Burton átvette tőle a stafétabotot, így a Star Wars Battlefront 2-ben is az övé a megtiszteltetés, hogy januárban megszólaltassa az egyik legelőkelőbb Sith Nagyurat.

Végül, de nem utolsó sorban, februárban jön Anakin Skywalker, akinek ezúttal is Matt Lanter kölcsönzi a hangját, akivel akár a Star Wars Battlefront csatamezején is összefuthatunk, hiszen rengeteget játszik a 2015-ös első résszel, mivel sokat van odahaza kilenchónapos gyermekével.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!