• Megkapjuk Dookut, Grievoust, Obi-Want és Anakint
  • Új játékmód is érkezik
  • Rengeteg klón skinnel bővül a repertoár

Bár a Star Wars Battlefront 2 startja nem volt balhéktól mentes, a DICE rendületlenül támogatja a játékot újabb és újabb kiegészítésekkel. És most az is kiderült, mire számíthatunk az év hátralévő hónapjaiban.

Szeptemberben új osztag-rendszert vezetnek be a Galactic Assault, a Skirmish és a Smash játékmódokban, ez teszi majd lehetővé, hogy a csapattagjaink közelében jelenjünk meg a pályán. Továbbá megkapjuk a 91. Mobil Felderítő Hadtest és a 104. Zászlóalj, más néven a Farkasfalka klónjait. Előbbi Mace Windu, utóbbi Plo Koon katonái A klónok háborúja című animációs sorozatban.

Az október Grievous tábornokról fog szólni, merthogy a Független Rendszerek Konföderációjának katonai vezetője is csatlakozik a Star Wars Battlefront 2-höz. Novemberben viszont jön az ellenlábasa, Obi-Wan Kenobi és az alá tartozó 212. Támadó Zászlóalj katonái, valamint a Galactic Assaulthoz megkapjuk a Geonosis térképét.

A tél folyamán fut be Yoda mester egykori tanítványa, Dooku gróf, alias Darth Tyranus, és hóhéra, Anakin Skywalker. Melléjük érkezik a vörös színükről felismerhető Coruscanti Őrség katonái, plusz kapunk egy új, nem lineáris sandbox játékmódot, amiben két csapatnak kell kontrolpontokat elfoglalnia, illetve elpusztítania az ellenfél parancsnoki járművét.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!