Grievous október 30-án érkezik meg a Star Wars Battlefront 2-be egy ingyenes frissítés keretében. A Sith-ek bosszújából és A klónok háborújából ismerős kaleesh tábornokot ezúttal is Matthew Wood fogja megszólaltatni, képességei pedig remekül kiaknázzák különleges kiborg mivoltát.

A szeparatisták droidseregének vezére alapesetben két fénykarddal harcol, amikkel nem csak levágni képes ellenfeleit, hanem azok lövését ki is védheti és visszapasszolhatja a rá támadóknak. A Thrust Surge mozdulattal egyszerre négy fénykardot döfhet bele az ellenfelébe, míg az Unrelenting Advance képességgel két fénykardját motollaként forgatva védekezhet az elölről érkező lézernyalábokkal szemben. Végül a Claw Rush-sal hat lábra ereszkedve megállíthatatlan hadigéppé válhat, ami mindent elsöpör az útjából.

Grievous tábornok két különböző megjelenéssel kerül be a Star Wars Battlefront 2-be. Az egyik a filmből és az animációs sorozatból jól ismert alap változat, a másik egy harci sérülésekkel felcicomázott külső lesz. Sőt a novemberi frissítés keretében – ezzel érkezik Obi-Wan Kenobi – egy harmadik külsőt is kap a jó tábornok.