• Áttekintő trailert kapott a Marvel's Avengers
  • 3 percbe sűrítettek nekünk minden fontos infót

Ha eddig csak fél szemmel követted a Marvel's Avengers körüli történéseket, akkor jó hírünk van, érkezett ugyanis egy áttekintő videó a játékról, amely 3 percbe sűrítve árul el nekünk minden fontosat a Crystal Dynamics szuperhősös alkotásáról.

marvels-avengers-minden-amit-tudnod-kell.jpg

A történet az A-Nap eseményeivel kezdődik, melynek végén San Francisco nagy része romba dől, amiért a Bosszúállók kénytelenek elvinni a balhét, akik így visszavonulnak, helyüket pedig az A.I.M. veszi át. Kamala Khan azonban rájön, hogy összeesküvés áll a háttérben, ezért úgy dönt, újból összerántja a bagázst, hogy megmentsék az emberiséget.

A Marvel's Avengersben kétfajta küldetéssel találkozhattok majd: a Hero missziók kizárólag egyedül teljesíthetőek, és szorosan kapcsolódnak a sztorihoz. A Warzone misszióknak pedig 1-4 játékos eshet neki kooperatív felállásban (sajnos csak online, lokálisan nem), a nehézség pedig dinamikusan skálázódik a létszám függvényében.

A Marvel's Avengers folyamatosan bővülő szuperhőspalettát kínál majd a játékosok számára, melyeket nemcsak fejleszthetünk egyedi képességekkel és perkekkel, de a külsejüket is részletesen testreszabhatjuk majd - a fenti videó ebből is nyújt némi ízelítőt.

A játék május 15-én érkezik PC, PS4 és Xbox One platformokra, de lesz ezt megelőzően bétateszt is, melybe elsőként a PS4-tulajok szállhatnak majd be.