• Pókember csak a Marvel’s Avengers PS verziójában lesz elérhető
  • A PS felhasználók továbbá idő előtt hozzáférhetnek majd pár ritka kinézethez
  • Sőt, még bizonyos közösségi kihívások is PS exkluzívak lesznek

Még a hét elején érkezett a hír, hogy a Marvel’s Avengers című játékban Pókember PS exkluzív karakter lesz, azonban a jelek szerint nem ér véget itt a fejlesztők és a Sony megállapodása. A Crystal Dynamics közösségi menedzsere, Andy Wong, nemrég ugyanis egy terjedelmes posztban foglalta össze, milyen extrák járnak majd a játék PlayStation-re érkező kiadása mellé.

A PS tulajok például 30 nappal korábban férhetnek majd hozzá egy-egy legendás kozmetikai elemhez, emote-hoz vagy kivégzéshez, minden szuperhőshöz jár majd nekik egy egyedi névtábla is, továbbá pedig bizonyos közösségi kihívások és egyéb események is csak a PS játékosokat érintik majd a blogposzt tanulsága szerint.

Mondani sem kell, egy ilyen bejelentés után sajnos eléggé elszabadultak az indulatok a neten: vannak, akik visszamondták az előrendelésüket, mások azzal vádolják a fejlesztőket, hogy tönkretették az élményt a PC-s és Xbox-os játékosoknak, míg néhányan enyhén ironikusan megkérdezték, hogy a játék jön-e PS-en kívül más platformra is.