• Bejelentették a Marvel's Avengers PS5-verzióját
  • Ingyenes nextgen upgrade is lesz

[Friss] A Square Enix megerősítette, hogy jön az Xbox Series X-verzió is, természetesen itt is ingyenes frissítéssel.

[Eredeti hír] A Square Enix és a Crystal Dynamics korábban nem beszélt még a Marvel's Avengers következő generációs verzióiról, most azonban megtették: a hivatalos PlayStation blogon bejelentették, hogy a szuperhősös játék PS5-re is meg fog jelenni a konzol premierjét követően, és néhány képet is közzétettek róla.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A nextgen változatnál 60 fps képfrissítést fognak becélozni dinamikus 4K felbontás mellett, de akik inkább a lehető legrészletesebb grafikára vágynak, azok választhatnak majd egy másik módot is, amely ezt helyezi előtérbe. Mindemellett kihasználják a PS5 vadonatúj funkcióit is, mint a villámgyors SSD, a DualSense kontroller haptikus visszajelzése és programozható ravaszai vagy a 3D audio.

Még egy jó hír a végére: ennél a játéknál is lesz nextgen upgrade, vagyis akik megveszik PS4-re, azok később automatikusan megkapják PS5-re is, további fizetés nélkül, ráadásul a multiplayer is működni fog a két platform között. Vélhetően hasonlóra számíthatunk majd az Xbox One és az Xbox Series X esetében is.

Nem kell sokat várni arra egyébként, hogy újból láthassuk a Marvel's Avengerst, szerdán landol ugyanis a játék legújabb trailere.