A nyári uborkaszezon szerencsére még odébb van, hiszen júniusban érkezik egy-két izgalmas újdonság PS4-re is. És bár ez a mostani hét kicsit visszafogottabb volt, azért így is van miből válogatni – akad itt ötletes indie cím, licencelt sportjáték, egy nagyobb DLC és egy partijáték is többek között. Íme a heti PS Store megjelenések!

skelattack-ps-store.jpg

Skelattack

A dungeon crawlerek alaphelyzetét mindenki jól ismeri: felszerelkezünk, lemegyünk a katakombákba, lekaszabolunk mindent, ami szembejön, majd felkapjuk a lootot. De mi van akkor, ha ezt megfordítjuk? A Skelattack is ezzel az ötlettel játszadozik el, egy olyan akció-platformerként, melynek főhőse egy teljesen hétköznapi csontváz.

Tour de France 2020

A legendás kerékpáros körverseny, a Tour de France idén néhány hónappal később, augusztus 29. és szeptember 20. között kerül megrendezésre, hiszen ahogy sok más sporteseményt, úgy ezt is befolyásolta a koronavírus-járvány. Virtuális formában azonban már most felpattanhatunk kétkerekű paripánkra, hiszen itt van a Cyanide Studio szokásos éves játékfeldolgozása.

Golf With Your Friends

Minigolfos játékot számtalanszor láttunk már, a Golf With Your Friends azonban kicsit felturbózza a megszokott alapokat. Nemcsak azzal, hogy akár 12-en is játszhatunk egyszerre online, hanem szokatlan játékmechanikákat és nem mindennapi helyszíneket is kapunk, a dzsungeltől kezdve a háborún át egészen egy futurisztikus űrállomásig.

Remnant: From the Ashes - Swamps of Corsus Bundle

A soulslike formulát a külső nézetű shooterekkel kombináló Remnant: From the Ashes sokak számára szerzett kellemes meglepetést tavalyi megjelenése során. Most pedig megérkezett az első DLC is, a Shamps of Corsus, amely nemcsak új ellenfelekkel, bossokkal és fegyverekkel dobja fel a kampányt, hanem egy roguelike-jellegű Survival módot is kapunk (tesztünket itt olvashatjátok). A PS Store-ban az alapjátékkal együtt is megvehető.

További megjelenések

A fenti címek mellett néhány apróságot találtok még a heti játékkínálatban.