A 80-as években hódító Police Quest szellemi folytatására az érdekes koncepció ellenére jól láthatóan nem vevők az emberek: a Precinct névre keresztelt, ötrészesnek tervezett játéksorozat először a Kickstarteren próbálta meg összegyűjteni a szükséges pénzt, de ez nem sikerült, majd miután egy privát gyűjtésbe kezdtek, s ez sem bizonyult népszerűnek, a csapat úgy döntött, hogy határozatlan időre jegelik a projektet, s nagy valószínűséggel soha többet nem is térnek vissza ehhez.

„A csapatunk minden tagja igyekezett megvalósítani a Precinctet; mindent megtettünk annak érdekében, hogy a gyűjtés működjön, de ma úgy határoztunk, hogy a kampányt azonnali hatállyal leállítjuk.

Mi harcosok vagyunk, és keményen harcoltunk, de sajnos az, amit nyújtottunk, nem volt elég ahhoz, hogy le tudjuk küzdeni az előttünk álló akadályokat. A megközelítésünk ugyan magunkhoz vonzott néhány nagyszerű támogatót, amiért nagyon hálásak is vagyunk, de egyszerűen nincs meg a kellő lendület ahhoz, hogy teljesíteni tudjuk ez a projektet. ”

Aki a privát gyűjtés során pénzt áldozott a Jim Walls Reloaded ötletére, az természetesen megtarthatja a felkínált összeget, nem vonnak le a számlájáról semmit -- 426 ember összesen 11 890 dollár értékben adott volna pénzt.

Másodszor is bukás a Precinct

Precinct -- Megjelenés: törölve -- Gépigény: ismeretlen