Ez egy ilyen délután. Úgy tűnik, az EA megnyitotta a Mass Effect: Andromeda marketingcsapját, és most mindenhonnan az folyik. Ami persze nem baj, hiszen ahhoz képest, hogy a megjelenés már csak egy hónapra van, még mindig nem ismerjük áthatóan a játékot (ez persze nem baj, legalább lesz meglepetés, csak hát az emberben némi szkeptikusságot is ébreszt a dolog). Az EA és a Bioware nyilván ezen igyekszik változtatni, szóval készüljön mindenki arra, hogy a hype-vonat egy TGV sebességével tör előre az elkövetkezendő hetekben.

A játékmenetet bemutató sorozat legújabb második epizódjában először a támadó, tech és biotikus képességeket ismerteti velünk a narrátor, amiket különféle profilokba csoportosíthatunk. Sőt még favoritokat is összeállíthatunk, így könnyebben elérhetjük kedvenc képességeinket a csata hevében. Eztán rátérnek a csapattársakra, akik két aktív és egy passzív képességet használnak. Őket persze utasíthatjuk is, így parancsunkra védenek, támadnak vagy erejüket kombinálva a miénkkel halálos csapást mérnek az ellenségre. Természetesen ők is fejleszthetőek.

Amúgy ha a képek ismerősnek tűntek, az nem a véletlen műve. A délután folyamán már kiszivárgott a videó, csak éppen akkor még kommentár nélkül, két részletben.