A Mass Effect telis-tele van érdekesebbnél érdekesebb fajokkal. A gyönyörű, de titokzatos asarikkal, a harcias kroganokkal, a náluk nem sokkal visszafogottabb turianokkal, a zseniális salarianokka, a lajhárokat megszégyenítő elkorokkal, a kis méregzsák volusokkal, hogy a Fellegváron kívül eső, kihalt vagy mitikus fajokat meg se említsem.

Ám a Mass Effect: Andromeda egy teljesen új galaxisba látogat, s bár a négy Arc hajó és a Nexus fedélzetén a régi ismerősökből is lesz, tippre, több millió, az új játszótéren új barátokra és haragosokra lelhetünk. Ezek közül az első a trailerben is látott kett. Bár nem mondtak el sokat a faj szerepéről, de az már biztos, hogy ők lesznek a rosszfiúk, és organikusabbak, mint az eddig látott fajok a Tejútban (talán a Begyűjtőket leszámítva).

Szóval úgy tűnik, ők lesznek az Andromeda fő ellenfelei, velük akaszthatjuk össze a bajszot a lobbanékony ex-rendőr és biztonsági főnök Liam, és a magányos farkasként dolgozó, a Nexus fedélzetén érkezett asari Peebee társaságában.

mass-effect-andromeda-kett.jpg