A GameInformer osztott meg velünk pár exkluzív képet, amikhez szerencsére néhány magyarázatot is fűztek, így még tovább bővülhet a tudásunk a Mass Effect: Andromedáról. Az első képen mindjárt a Mako új változata, a Nomad látható, méghozzá az Elaaden nevű sivatagi világon. Fontos tudni, hogy a Makóval ellentétben a Nomad fegyvertelen, a különböző bolygókon csak száguldozhatunk vele – hogy az irányítása jobb legyen az elődjénél, a Bioware szakijai a Need for Speed fejlesztőitől kértek tanácsot –, vagyis a Mass Effecttel ellentétben nem lesz két különböző akciómód (járműves és gyalogos), csak a két lábunkon szállhatunk szembe az Androméda-galaxis ellenséges bennszülötteivel.

mass-effect-andromeda-nomad.jpg

A második képen az új szkennelés funkciót láthatjuk aktív állapotban. Eme mütyür segítségével szkennelhetjük az élőlényeket és a technológiákat, így terebélyesítve az Androméda-kódexünket, plusz eme eszköz segedelmével fogjuk tudni feloldani az új fegyverek és páncélok elkészítéséhez szüksége terveket.

mass-effect-andromeda-scene.jpg

A harmadik képen Ryder egyik képességét szemlélhetjük meg, valami lángszórós cuccot, ami feltehetően egy tech-képesség. Ahogy arról korábban értesültünk, a Mass Effect: Andromedában nem lehet a játék elejés kasztot választani, helyette egy komplex, szerteágazó képességfán szakosodhatunk a játék folyamán.

mass-effect-andromeda-flame.jpg