• Az EA/Origin Access tagjai tíz órás próbakört kapnak a Mass Effect: Andromedából
  • Március 16-tól lesz elérhető a próbaváltozat PC-n és Xbox One-on
  • A játék kampánya a történet egy bizonyos pontjáig játszható ki ezalatt
  • Utána újrakezdhetjük a játékot, hogy más választásokat is megnézzünk
  • A multival kiérdemelhetünk egy- és többjátékos jutalmakat
  • Az egyjátékos jutalmakat akár a multiplayer használata nélkül is megszerezhetjük

Bár a bétatesztelés elmarad, a Mass Effect: Andromedát még így is lesz lehetősége annak, aki az EA Access vagy az Origin Access előfizetője. Ráadásul mind az egyjátékos, mind a többjátékos módba belekóstolhatunk eme két szolgáltatás keretében. A játék producere, Fernando Melo azt is elárulta, milyen mértékben merülhetünk el a kampányban.

Tweetje szerint a Mass Effect: Andromeda történetébe szabadon belelovalhatjuk magunkat, és ott mindent kipróbálhatunk, ami utunkba esik, de csak egy bizonyos pontig. Viszont amint ezt elértük, csak a történetben nem haladhatunk tovább, viszont újrakezdhetjük a játékot, hogy más választásokon is végigmenjünk.

Emellett megmutatta az egyiket azoknak a jutalmaknak, amiket a többjátékos módban érdemelhetünk ki, de a történet folyamán használhatunk fel. A Pathfinder Rewardok valójában loot boxok, és eleddig két változat ismert: a Gold Item Loot Box és a Research Data Loot Box.

Ezeket amúgy úgy is kiérdemelhetjük, hogy nem játszunk a multival, ez Ian S. Frazier dizájner tweetjéből derült ki. Ő árulta el, hogy akár Strike Teameket is elküldhetünk a különféle (többjátékos módban elérhető) küldetésekre, akik megszerzik nekünk a egyjátékos jutalmakat, míg ha mi magunk megyünk el egy ilyen misszióra, akkor a kampány bónuszok mellé többjátékos jutalmakat is szerezhetünk.

Szóval úgy tűnik, hogy a Bioware ezúttal mindenkinek szeretne kedvezni, a többjátékos módot preferálóknak és azoknak is, akik csak az egyszemélyes kampányt részesítik előnyben.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!